Αιτήσεις Συμμετοχής για την Προσομοίωση της Επιτροπής Υπουργών Συμβουλίου της Ευρώπης-FREDMUN 2016

To Cyprus Youth DiplomaCY με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στηn προσομοίωση της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο, στα πλαίσια του FREDMUN και υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Frederick, 18-20 Νοεμβρίου 2016 στη Λευκωσία.

47 νέοι και νέες από την Κύπρο και το εξωτερικό θα αναλάβουν για τρεις μέρες τους ρόλους των 47 Υπουργών Εξωτερικών των Κρατών-Μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στα πλαίσια διεξαγωγής του FREDMUN.

Το Cyprus Youth DiplomaCY δέχεται αιτήσεις από νέους και νέες, 18 μέχρι 30 ετών, για τη συμμετοχή τους στην προσομοίωση της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το θέμα συζήτησης που έχει ορισθεί για την προσομοίωση της Επιτροπής Υπουργών Συμβουλίου της Ευρώπης είναι:
“How refugee crisis affects trafficking in human beings”

Κόστος συμμετοχής:
– 60 ευρώ για αιτήσεις και πληρωμές μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν εδώ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 11η Οκτωβρίου 2016, με το αντίστοιχο ως άνω κόστος συμμετοχής.

Μετά την αποστολή της αίτησής σας, το Cyprus Youth DiplomaCY θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τη λήψη της αιτησής σας και να σας ενημερώσει για τον τρόπο πληρωμής του κόστους συμμετοχής. Μόνο αιτήσεις για τις οποίες έχει καταβληθεί το ποσό συμμετοχής θα θεωρούνται ως έγκυρες.
(Το κόστος συμμετοχής ορίζεται από τους διοργανωτές και το Cyprus Youth DiplomaCY ουδεμία ευθύνη φέρει για την πληρωμή συμμετοχής των αιτούντων ούτε για την διαχείριση των ποσών, κάτι που αφορά αποκλειστικά τους διοργανωτές του FREDMUN 2016).

Το Cyprus Youth DiplomaCY δέχεται επίσης αιτήσεις και για τις υπόλοιπες Επιτροπές που πρόκειται να προσομοιωθούν (Ηνωμένα Έθνη: Συμβούλιο Ασφαλείας, 1η και 3η Επιτροπή Γενικής Συνέλευσης, Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο ΗνωμένωνΕθνών).

Σημείωση: Η όλη διοργάνωση βρίσκεται αποκλειστικά υπό την ευθύνη του FREDMUN και του Πανεπιστημίου Frederick. Το FREDMUN συνεργάζεται στενά για τη διεξαγωγή του με το THESSIMUN και το RhodesMRC (Rhodes Model Regional Co-Operation).

Περισσότερες Πληροφορίες:
http://www.fredmun.org/
cyprus.youth.diplomacy@gmail.com

Leave a comment

Website Powered by WordPress.com.