Συμμετοχή της Ειδικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Θέματα Νεολαίας κας. Jayathma Wickramanayake στην Διαδικτυακή Εκδήλωση του Cyprus Youth DiplomaCY με θέμα: «Η νεολαία της Κύπρου εορτάζει τα 75 χρόνια του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών»

Συμμετοχή της Ειδικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Θέματα Νεολαίας κας. Jayathma Wickramanayake στην Διαδικτυακή Εκδήλωση του Cyprus Youth DiplomaCY με θέμα: «Η νεολαία της Κύπρου εορτάζει τα 75 χρόνια του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών»

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νεολαίας Cyprus Youth DiplomaCY (DCY) ανακοινώνει πως η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Θέματα Νεολαίας (UN Youth Envoy) κα. Jayathma Wickramanayake θα συμμετέχει ως ομιλήτρια στην διαδικτυακή εκδήλωση που το DCYδιοργανώνει με θέμα «Η νεολαία της Κύπρου εορτάζει τα 75 χρόνια του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:00 μέχρι τις 18:30  και θα προβάλλεται ζωντανά από τη σελίδα του Cyprus Youth DiplomaCY στο facebook

Η κα. Wickramanayake θα συμμετέχει στην διαδικτυακή εκδήλωση ζωντανά από την Νέα Υόρκη (17:20-17:50), όπου θα παρουσιάσει το ρόλο και το έργο της, καθώς και την σημασία της συμμετοχής των νέων στο έργο και στις δράσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Οι νέοι και οι νέες της Κύπρου θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους προς την UN Youth Envoy μέσω της ιστοσελίδα slido(κωδικός #UN75Cyprus), τις οποίες ερωτήσεις θα απαντήσει η ίδια ζωντανά κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης. Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Θέματα Νεολαίας κα. Wickramanayake συμμετέχει σε εκδήλωση που διοργανώνει Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νεολαίας στην Κύπρο.

Στην ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης ως κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Α.Ε. κ. Νίκος Χριστοδουλίδης (17:05-17:20). Μετά την παρουσία της UN Youth Envoy, θα ακολουθήσει συζήτηση πάνελ με θέμα «Νεολαία για την Πολυμέρεια: ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών που θέλουμε» με την συμμετοχή του κ. George Charonisαπό το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και του κ. Μενέλαου Μενελάου, Εκτελεστικού Διευθυντή του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (17:50-18:40). Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η όλη εκδήλωση διοργανώνεται από το Cyprus Youth DiplomaCY  με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου. Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι χορηγός επικοινωνίας και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ο χορηγός της όλης εκδήλωσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Cyprus Youth DiplomaCY στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου cyprus.youth.diplomacy@gmail.com . 

Cyprus Youth DiplomaCY, 
Λευκωσία, 15 Δεκεμβρίου 2020 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s