Συνάντηση με το UN Youth Association και το UN Youth Association Switzerland (JUNES)

Το Cyprus Youth DiplomaCY είχε την ευκαιρία να συναντήσει το UN Youth Association και το UN Youth Association Switzerland (JUNES) στον Ξενώνα Νέων στην Λευκωσία το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015  κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην Κύπρο.Το UN Youth Association και το UN Youth Association Switzerland βρέθηκαν στην Κύπρο από τις 28 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου για επίσκεψη-μελέτη, η οποία επικεντρώθηκε στο Κυπριακό ζήτημα και τον ρόλο των Ηνωμένων Εθνών για την εξεύρεση λύσης.

Στη συνάντηση αυτή το Cyprus Youth DiplomaCY παρουσίασε τους στόχους του και την δράση του, δείχνοντας φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις. Έπειτα, τα μέλη του UN Youth Association είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του Cyprus Youth DiplomaCY θέματα σχετικά με την διπλωματία και τους νέους στην Κύπρο.

Το Cyprus Youth DiplomaCY εκπροσώπησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, h Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Φιλίππου, η πεύθυνη Νομικών Θεμάτων Χλόη Κωνσταντινίδου και η Δημοσιογράφος Ζητημάτων Νεολαίας Αθανασία Κωνσταντίνου, .

Μετά τη συζήτηση, το Cyprus Youth DiplomaCY κέρασε παραδοσιακά κυπριακά γλυκά και αλμυρά καθώς και παραδοσιακά ποτά στους συμμετέχοντες, μυώντας τους με αυτό τον τρόπο στην κυπριακή φιλοξενία.

9 Σεπτεμβρίου 2015

Αθανασία Κωνσταντίνου,
Δημοσιογράφος Ζητημάτων Νεολαίας
Cyprus Youth DiplomaCY

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: