Συνάντηση με τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Κύπρο, κ. Jeanpier Anaya Salas

The Ambassadors series: Συνάντηση με τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Κύπρο, κ.  Jeanpier Anaya Salas

Ως ο επόμενος σταθμός  στη σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης με διαπιστευμένους Πρέσβεις στη Κυπριακή Δημοκρατία, το Cyprus Youth DiplomaCY είχε την τιμή να φιλοξενηθεί στην Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλα στην Λευκωσία και να συνομιλήσει με τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας, κ. Jeanpier Anaya Salas.

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2015, ο Επιτετραμμένος Πρέσβης της Πρεσβείας της Βενεζουέλα στην Κύπρο υποδέχθηκε τα μέλη του Cyprus Youth DiplomaCY σε μια θερμή και φιλική ατμόσφαιρα.

Η συζήτηση δεν είχε προκαθορισμένο θέμα και έτσι τα μέλη του Cyprus Youth DiplomaCY είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Επιτετραμμένο για οποιοδήποτε θέμα έβρισκαν ενδιαφέρον. Ο νεαρός σε ηλικία Επιτετραμμένος ήταν πρόθυμος να ακούσει με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις των μελών του Cyprus Youth DiplomaCY για θέματα της διεθνούς επικαιρότητας και να απαντήσει με προθυμία σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Βενεζουέλα, οι εξωτερικές σχέσεις και η πολιτική της Βενεζουέλα καθώς και προσπάθειες για οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Επίσης συζητήθηκαν θέματα περιβαλλοντικής και ενεργειακής πολιτικής.

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευχαρίστησαν τον Επιτετραμμένο για την φιλοξενία του.

Η Πρεσβεία παραχώρησε στα μέλη μας βιβλίο με το Σύνταγμα της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλα και μια τσάντα με πλούσιο έντυπο υλικό σχετικό με την Βενεζουέλα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο της Πρεσβείας της Βενεζουέλα στην Κύπρο, πατώντας εδώ

Ευχαριστούμε θερμά τον Επιτετραμμένο και την Πρεσβεία της Βενεζουέλα τόσο για την ένθερμη φιλοξενία τους, όσο και για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε!

venezuela

Συνάντηση με τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Βενεζουέλα στην Κύπρο.

Αθανασία Κωνσταντίνου
Δημοσιογράφος για θέματα νεολαίας
Cyprus Youth DiplomaCY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s