Δελτίο Τύπου

Cyprus Youth DiplomaCY logo

Cyprus Youth DiplomaCY

cyprus.youth.diplomacy@gmail.com
www.cyprusyouthdiplomacy.com

Λευκωσία,  22 Απριλίου 2015

Δελτίο Τύπου

Το Cyprus Youth DiplomaCY συγχαίρει θερμά τον Ύπατο Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και Βορείου Ιρλανδίας, κ. Ευριπίδη Λ. Ευρυβιάδη, για την απονομή του τίτλου «Ευρωπαίος Διπλωμάτης της Χρονιάς»  από το Βρετανικό Περιοδικό «DIPLOMAT».

Το περιοδικό «DIPLOMAT» έχει καθιερώσει το ετήσιο αυτό βραβείο ως μέσο αναγνώρισης της εξαιρετικής δουλειάς και των επιτευγμάτων της διπλωματικής κοινότητας του Λονδίνου. Το περιοδικό «DIPLOMAT» αναγνωρίζει 10 διαφορετικές κατηγορίες διπλωματίας. Οι υποψήφιοι διπλωμάτες για το βραβείο προτείνονται από άλλους διπλωμάτες της διπλωματικής κοινότητας του Λονδίνου και η επιλογή των διπλωματών της χρονιάς γίνεται κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των συνδρομητών του περιοδικού, στην πλειοψηφία τους διπλωμάτες.

O κ. Ευριπίδης Λ. Ευρυβιάδης ανέλαβε ως Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και Βορείου Ιρλανδίας τον Νοέμβριο του 2013.  Υπηρέτησε μεταξύ άλλων ως Πρέσβης-Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στο Συμβούλιο της Ευρώπης  και ως Πρέσβης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

To Cyprus Youth DiplomaCY συγχαίρεi τον κ. Ευριπίδη Λ. Ευρυβιάδη για την βράβευσή του ως «Ευρωπαίος Διπλωμάτης της Χρονιάς».  Το βραβείο του κ. Ευριπίδη Λ. Ευρυβιάδη δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη και θέληση στους νέους της Κύπρου να ασχοληθούν με τη διπλωματία και τις διεθνείς σχέσεις, αναγνωρίζοντας για ακόμα μια φορά πως το διπλωματικό σώμα του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας απαρτίζεται από εξαιρετικούς και ταλαντούχους διπλωμάτες, παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους της Κύπρου.

Cyprus Youth DiplomaCY
22 Απριλίου 2015

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s